luni, 12 aprilie 2010

A fost Adunarea Generala la UCMR-ADA

Sambata 10 aprilie a avut loc Adunarea Generala a UCMR-ADA. A fost si scandal, au fost si dispute mai mult sau mai putin constructive si au fost alesi 3 membri noi in Consiliul Director. Au participat aproximativ 160 de autori si editori.


Sedinta a inceput abrupt cu o disputa aprinsa privind ordinea de zi intre presedintele UCMR-ADA, Adrian Iorgulescu si Mihai Sturza de la Hi-Q. De altfel, tinerii au venit de data asta in numar mult mai mare fata de alti ani, si mult mai bine pregatiti. Din pacate pentru ei mai au de invatat in ceea ce priveste tactica abordarii unor astfel de sedinte. Nicio schimbare de profunzime nu se poate face peste noapte.
A urmat modificarea statutului, care a durat vreo 5-6 ore si care s-a terminat sambata doar pentru ca s-a decis de comun acord ca Regulamentul de Distributie sa fie scos din statut si dezbatut separat, la o noua Adunare Generala care sa aiba loc imediat ce se obtine avizul ORDA pe modificarile de statut de sambata.
De remarcat ca desi dezbaterile au fost aprinse si pe un ton ridicat de cele mai multe ori, pana la urma s-au gasit formulari de compromis care au satisfacut pe majoritatea celor prezenti in sala.
La alegerile pentru cele 3 locuri vacante in Consiliul Director au fost alesi Maia Ciobanu, Viorel Gavrila si Radu Fornea. De remarcat ca daca contestatarii nu si-ar fi divizat votul intre 5-6 candidati, probabil ar fi reusit sa mai introduca inca un autor tanar in Consiliu.
Toata treaba a durat de la 10 dimineata pana la 7 seara, mai rau ca intr-o zi obisnuita la munca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu