miercuri, 28 iulie 2010

Adunare Generala Extraordinara la UCMR-ADA in 21 AUGUST 2010

Dupa cum va aduceti aminte, la Adunarea Generala Ordinara din aprilie n-a fost timp sa fie dezbatut si regulamentul de repartitie, asa incat participantii au decis ca acesta sa fie dezbatut ulterior. Intre timp Consiliul Director a stabilit data, care atentie, este pe 21 august si nu pe 20. Pe 20 va fi prima convocare, in care Adunarea este statutara doar cu prezenta a jumatate + 1 din membrii UCMR-ADA, adica cel putin 3400 de oameni. Evident ca adunarea va avea loc la a doua convocare, cand va fi statutara indiferent de numarul de participanti.
Aveti mai jos textul convocarii:

In conformitate cu dispozitiile legale si statutare, Consiliul Director al Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania – Asociatia pentru Drepturi de Autor convoca Adunarea Generala Extraordinara a membrilor asociatiei pentru data de 20.08.2010, ora 10,00 la sediul sau din Bucuresti, Calea Victoriei nr. 141, Sector 1, Aula Palatului Cantacuzino cu urmatoarea:
ORDINE DE ZI
1. Aprobarea modificarii Statutului UCMR-ADA;
2. Aprobarea Regulamentului General de Repartitie;
3. Informari.Diverse.

In cazul in care, din lipsa de cvorum, Adunarea Generala Extraordinara nu va putea adopta hotarari in cadrul sedintei din 20.08.2010, Adunarea Generala Extraordinara este reconvocata pentru data de 21.08.2010 ora 10,00 la aceeasi adresa si cu aceeasi ordine de zi

Un comentariu:

 1. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere