miercuri, 3 iunie 2015

Back in business

Nu am mai scris de multa vreme, si probabil ati observat ca in ultimii ani am mai scris foarte putin. In cazul in care va intrebati de ce dintr-o data am incet sa scriu, raspunsul este foarte simplu. Din pacate unul din ultimele mele articole mi-a facut probleme la locul de munca. Este vorba de acest articol

Dupa cum puteti vedea este doar o stire, dar cei de la CREDIDAM s-au plans la sefii mei de la UMCR-ADA, dupa care au urmat multe probleme la munca pentru mine. Din pacate la UCMR-ADA exista un mediu de munca toxic, pe care prea multi ani l-am acceptat, din cauza ca imi doream o cariera in domeniul drepturilor de autor in muzica.

Unii din voi ati aflat, de la 1 aprilie nu mai lucrez la UCMR-ADA. Din pacate am parasit domeniul drepturilor de autor, intrucat nu am reusit sa gasesc un loc de munca unde sa-mi pot pune in valoare experienta de 14 ani in domeniul drepturilor de autor. Am incercat mai mult timp, dar din pacate pare o fundatura profesionala pentru mine.

Tot din pacate organismele de gestiune colectiva nu sunt locuri unde poti sa te dezvolti profesional si sa-ti faci o cariera din cauza amatorismului si nepotismului care domnesc la aceaste institutii, altfel extrem de necesare. Din pacate ORDA nu a reusit sa faca ordine, mai ales si din cauza ca foarte multe probleme pornesc chiar de la ORDA, un organism de stat care se "bucura" de toate racilele organelor de stat, de la coruptie, neprofesionalism, proasta organizare, etc.

O sa reincep o serie de articole despre drepturile de autor, scrise intr-un limbaj cat mai nepretentios, asa incat sa fie pe intelesul tuturor. O sa incep cu un articol despre cum identificam si protejam drepturile de autor.

Sunt deschis si la sugestii pentru subiecte de articole, imi puteti spune la comentarii sau pe facebook. Totusi va rog sa tineti cont ca sunt sub incidenta unui acord de confidentialitate cu fostul meu angajator.

Pe (foarte) curand


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu