luni, 15 martie 2010

Adunare Generala pe 10 aprilie 2009

Adunarea Generala a UCMR-ADA va avea loc in data de 9 aprilie 2010 la palatul Cantacuzino in Aula Mare. Este aceeasi cladire in care este si sediul UCMR-ADA, doar ca se intra prin fata, pe intrarea principala in cladire. Ordinea de zi va fi decisa ulterior. Sunt curios cate din propunerile de modificare a statutului despre care am discutat pana acum vor intra la dezbatere.
Iata textul complet al invitatiei:
"Va informam ca, in conformitate  cu  dispozitiile  legale  si  statutare,  Consiliul  Director  al Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania  – Asociatia pentru Drepturi de  Autor  convoaca  Adunarea  Generala  Ordinara  a membrilor  asociatiei  pentru data de 09.04.2010, ora 10:00 la sediul sau din Bucuresti, Calea Victoriei nr. 141, Sector 1, Aula Palatului Cantacuzino. Va reamintim ca, conform legii, in cazul in care, din lipsa de cvorum, Adunarea Generala Ordinara nu va putea  adopta  hotarari  in  cadrul  sedintei  din  09.04.2010,  Adunarea  Generala Ordinara  este  reconvocata  pentru  data  de  10.04.2010  ora  10:00  la  aceeasi adresa si cu aceeasi ordine de zi.
Va rugam ca, daca aveti orice fel de nelamurire, sa ne contactati la acest mail sau sa ne vizitati la sediul nostru, in orice zi, pentru a rezolva eventualele nedumeriri. Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul nostru, www.ucmr-ada.ro."

Cum practic este imposibil sa ai cvorumul legal la prima convocare, Adunarea reala va avea loc a doua zi, pe 10 aprilie 2010.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu