joi, 10 martie 2011

De ce trebuie sa participam la Adunarile Generale ale OGC-urilor?


Chiar asa, probabil ca va intrebati, de ce sa-mi stric o zi din saptamana (chiar sambata in cazul UCMR-ADA) ca sa merg la o Adunare Generala a unui OGC, si chiar 2 zile daca sunteti membri atat la UCMR-ADA cat si la CREDIDAM (pentru cei care compun si canta)?

Raspunsul este simplu, pentru ca asa decideti cineva si cum va conduce, decideti regulile de repartitie, cine face parte din consiliul director, presedintele si vicepresedintele, statutul si o multime de reguli care sunt cuprinse acolo. Iar apoi consiliul director hotareste foarte multe lucri care ca afecteaza direct.
Anul trecut la UCMR-ADA au fost votate regulile de repartitie, inclusive celebrul fond comun, dupa care sunt repartizate sume foarte mari de bani, s-au schimbat radiourile incluse in formula de calcul, au fost alesi 3 membrii in consiliul director si presedintele.
Anul acesta vor fi alesi alti 3 membri in consiliul director, iar ca urmare a decesului regretatului Anton Suteu (RIP) va fi ales un nou vicepresedinte al asociatiei.

Nu va puteti plange de activitatea OGC-urilor cat timp nu va deranjati odata pe an sa mergeti la o adunare generala. Anul acesta nu va dura asa mult ca in 2010 intrucat nu se mai discuta regulamentul de repartitie, asa ca probabil nu va dura mai mult de cateva ore.

Adunari Generale in 2011:
UCMR-ADA: 18 martie prima convocare, se va tine 100% in 19 martie 2011
CREDIDAM: 29 martie prima convocare, se va tine 100% in 30 martie 2011
DACIN SARA: 24 martie prima convocare, 25 martie 2011 a doua convocare (aici sunt ceva sanse sa se tina in prima data, dat find numarul mai mic de membri)

Poftiti la Adunari Generale :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu